Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@06:47:51 GMT

افتتاح ۶۵۰ واحد مسکن مهر پردیس

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۱۴۵۴۸

افتتاح ۶۵۰ واحد مسکن مهر پردیس

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز ۶۵۰ واحد مسکن مهر شهر جدید پردیس واقع در فاز ۵، محله مهران مورد بهره‌برداری قرار گرفت که نوید این مسئله را داد زیرساخت‌ها و خدمات زیربنایی این فاز تکمیل شده و در آینده نزدیک شاهد افتتاح‌های دیگر در فاز ۵ خواهیم بود.

همچنین مدیرعامل شهرهای جدید خبر داد در هفته دولت تعداد زیادی از طرح های روبنایی از جمله مدرسه، مسجد، فضای سبز بهره‌برداری می‌شود و همچنین در آینده شاهد افتتاح چند هزار واحد در فازهای مختلف شهر جدید پردیس خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن نریمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اسفندماه ۱۳۹۵ به بعد می بینید که این چهارمین افتتاح مسکن مهر در پردیس است که تاکنون بیش از ۱۸ هزار واحد را در شهر جدید پردیس افتتاح کرده‌ایم. همین چند وقت اخیر پنج هزار و ۸۰۰ واحد را تحویل داده‌ایم که سرپناه ۲۰ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه واحدهای آماده شده امروز از کیفیت مناسبی برخوردار است، گفت: در این واحدها خدمات و زیرساخت‌ها نیز فراهم است. موضوعی که در افتتاح‌های اخیر در فازهای مختلف پردیس تداعی می‌شود، این است که توانستیم مهم‌ترین مسئله که مشکل زیرساخت بود، از جمله انتقال برق، تامین آب، شبکه‌های فاضلاب، راه‌های ارتباطی و ... را تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اعلام این خبر که در هفته دولت تعداد زیادی طرح‌های روبنایی از جمله مدرسه، مسجد، فضای سبز و ... را در شهر جدید پردیس افتتاح می‌کنیم، تصریح کرد: ۴۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس را به مرحله نازک کاری رسانده ایم که شاید اگر دیگران بودند، در همین مرحله تحویل می‌دادند ولی ما این کار را نمی‌کنیم. زیرا تا زمانی که زیرساخت‌ها و روبناها را آماده نکنیم واحدها را تحویل نمی‌دهیم.

نریمان با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۱۸ هزار واحد مسکن مهر پردیس را تحویل داده‌ایم، گفت: از خبرنگاران عزیزی که اینجا حضور دارند، دعوت می‌کنیم ماه بعد در محله‌ای دیگر شاهد افتتاح و اسکان متقاضیان در محله دیگر باشند. کارهای ما هم نمایشی نیست. بعضی‌ها می‌گفتند شاید برای انتخابات داریم افتتاح می‌کنیم اما الان که دیگر انتخابات نیست.

وی به هشت کیلومتر دیوار حائل در محله مهران اشاره و خاطرنشان کرد: فقط در همین محله امروز بیش از هشت کیلومتر دیوار حائل کشیده‌ایم که حدود نصف مسیر تهران- پردیس را شامل می‌شود. این در حالی است که باید به پردیس بیش از ۱۰۰ کیلومتر دیوار حائل ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید توپوگرافی سخت و خشن پردیس را مهم‌ترین مانع در اجرای پروژه‌ها دانست و گفت: شاید در گذشته مطالعه دقیقی برای تعریف پروژه پردیس صورت نگرفته ولی ما تهدیدها را با مطالعات با فرصت تبدیل می‌کنیم و محیط را برای مردم قابل زیست می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید اظهار کرد: شهر پردیس از نظر هوای پاک وضعیت مناسبی دارد. به همین دلیل اقبال بسیاری از تهرانی‌ها این است که در این منطقه زندگی کنند. با ایجاد امکانات جمعی و اجرای طرح‌های خدماتی وظیفه داریم زمینه‌های زیست مناسب را برای متقاضیان مسکن مهر فراهم کنیم.

نریمان ادامه داد: فقط در مسکن مهر شهر پردیس در آینده نزدیک حدود ۴۰۰ هزار نفر ساکن می‌شوند و به زودی شهر پردیس به یک کلانشهر تبدیل خواهد شد.

همچنین قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر در حاشیه افتتاح ۶۵۰ واحد مسکن مهر پردیس در خصوص مشکل فروش اقساطی گفت: در حال پیگیری موضوع با بانک‌های عامل هستیم. من بعد از این مراسم به بانک مسکن می‌روم و در آنجا این مسئله را مطرح می‌کنم که امیدوارم تعدیل شود. اگر احیانا نتوانستیم به نتیجه خوبی برسیم، تاکید داریم که حتما واحدها را تحویل دهیم زیرا مردم نباید بعد از این همه مدت منتظر بمانند.

احمد اصغری مهرآبادی تاکید کرد: مسئله فروش اقساطی هم به نفع بانک است هم به نفع مردم چرا که بانک زودتر به منابع خود می‌رسد و از این جهت به نفع مردم است که تحت فشار سود بیشتر قرار نمی‌گیرند.

وی با بیان اینکه مسکن مهر شهر جدید پردیس انصافا فعال است، گفت: قولی که دوستان شرکت عمران داده‌اند این است که هر ماه یک افتتاح را در پردیس داشته باشیم.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر همچنین درباره توضیح مسکن مهر در سایر شهرها نیز گفت: مسکن مهر از نظر افتتاح هیچ مشکلی ندارد زیرا با تصمیمی که دولت گرفت و سقف تسهیلات را از ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان افزایش داد، به آورده مردم کمک شد و پروژه‌ها را فعال کرد.

مهرآبادی افزود: در خصوص آماده‌سازی و زیرساخت‌ها، شرکت عمران شهرهای جدید از محل فروش اراضی مساعدت کرده است. اینجا از نظر عوارضی که دارد بیشترین هزینه برای آماده‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ میلیون تومان برای هر واحد هزینه عوارض پرداخت شده است، گفت: عمده این مبلغ را دولت پرداخت کرده در حالی که دولت هیچ گونه وظیفه قانونی در این زمینه ندارد. در قانون ساماندهی اوایل کار قرار بر این بود که یک میلیون تومان از محل آورده متقاضیان و یک میلیون تومان از محل تسهیلات متقاضیان برای عوارض پرداخت شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر ادامه داد: به لحاظ راه‌های دسترسی، دیوار حائل، تونل و ... هزینه‌های بسیاری به دولت تحمیل شده که دولت همه آنها را تقبل کرده است. زیرا وظیفه ما این است به مردم عزیز که پشتیبان نظام هستند، کمک کنیم.

مهرآبادی تصریح کرد: سال گذشته ۸۸۰ میلیارد تومان برای خدمات زیربنایی از اسناد خزانه اسلامی پرداخت شد که ۲۰۰ میلیارد تومان در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت و ما کل این مبلغ را به شهرهای جدید اختصاص دادیم. از محل یارانه هم کمک کردیم.

وی با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور مبنی بر اتمام پروژه مسکن مهر تا پایان سال جاری گفت: از نظر ساخت، پروژه به اتمام رسیده است. پردیس مقداری دیر شروع شده بود اما اغلب شهرهای دیگر رو به اتمام است و انشاءالله پردیس هم تکمیل می‌شود.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر اظهار کرد: هم‌اکنون حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر را تحویل داده‌ایم و برای تحویل سایر واحدها از کلیه دستگاه‌ها من‌جمله سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی تقاضای مساعدت داریم. زیرا واحدها باید مفاساحساب از بیمه بیاورند و به شهرداری بدهند تا پایان کار بگیرند. اگر پایان کار نگیرند فروش اقساطی با مشکل مواجه می‌شود اما اگر پایان کار انجام شود، بحث فروش اقساطی به سفته نیز قابل حل است.

در ابتدای این مراسم نیز مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس اظهار کرد: افتتاح امروز حاصل تلاش شبانه‌روزی پیمانکاران است. موضوع افتتاح امروز نوید این را می‌دهد که دو هزار و ۵۴۲ واحد در ۵۲ بلوک آماده شده و بحث زیرسازی این تعداد تکمیل شده است.

مهرآبادی اظهار کرد: امروز ۴۸ هزار متر آسفالت، ۱۱ هزار متر پیاده‌رو، شبکه های آب و برق انجام گرفته که صعوبت بسیاری داشت.

وی همچنین خبر داد: در فاز ۹ جدید و قدیم و تونل کارها در حال انجام است. بلوک به بلوک در آینده نزدیک واحدهای مسکن مهر را تحویل می‌دهیم زیرا نگران انشعابات نیستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: طرح نهضت ملی مسکن در استان چهارمحال و بختیاری از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و همچنان ادامه دارد، با این وجود با بهانه‌های مختلفی ازجمله همان موضوع همیشگی تأخیر در آورده‌های متقاضیان، واحدها تحویل نشده است.

به گفته مسئولان حوزه مسکن و ساخت تأخیر در پرداخت تسهیلات و آورده متقاضیان باعث شده تا چندین بار پروژه ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن متوقف یا راکد شود.

فروش واحدهای نیمه ساخته پیش از تحویل آن‌ها مشکل دیگری است که جدیداً با آن روبرو هستیم‌، این امر باعث شده تا پای دلال‌ها به پروژه‌های نهضت ملی مسکن باز شود که همان‌ها نیز آورده خود را به موقع پرداخت نمی‌کنند.

دیگر توان پرداخت هزینه‌های مسکن را ندارم

یکی از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تاکنون با هر سختی و مشقتی که بود توانستم بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از میزان آورده مورد نیاز برای مسکن خود را پرداخت کنم، نمی‌دانم تا چه زمانی و چه میزان باید پول پرداخت کنم در حالی که هیچ زمانی برای تحویل منزلم هم اعلام نشده است.

وی افزود: بیشتر کسانی که متقاضی مسکن در طرح نهضت ملی مسکن هستند، مستأجر با حقوق حداقلی هستند، مثلاً خود من یک کارمند ساده با حقوقی تقریباً ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان هستم، حتی تصور اینکه با این حقوق کم چگونه می‌توانم هر چند وقت یک بار ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان بابت آورده مسکن پرداخت کنم نیز سخت است.

این متقاضی مسکن ادامه داد: اکثر ما متقاضیان دیگر توان پرداخت هزینه‌های مربوط به آورده مسکن را نداریم آن هم در روزگاری که شرایط اقتصادی به شدت نگران کننده است و در تأمین مایحتاج روزانه زندگی خود هم مشکل داریم.

با پول واحد ناقص نهضت ملی مسکن می‌توانم یک واحد آماده بخرم

صادقی یکی دیگر از متقاضیان مسکن ملی در استان چهارمحال و بختیاری است که از سال ۹۹ برای خانه‌دار شدن اقدام کرده و تا کنون حدود ۵۰۰ میلیون تومان از آورده خود را پرداخت کرده است.

وی افزود: بر اساس قراردادی که پیش از عید با متقاضیان منعقد شد باید مجدداً ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان واریز انجام دهیم که به شخصه واقعاً نمی‌توانم این مبلغ را تأمین کنم.

این متقاضی نهضت ملی مسکن افزود: طبق آنچه در ابتدا اعلام شد با آورده متقاضی و تسهیلات بانکی قرار بود قیمت تمام شده یک واحد در طرح نهضت ملی مسکن حدود یک میلیارد تومان باشد اما با این روندی که در پیش گرفته شده است بیش از این میزان می‌شود.

صادقی عنوان کرد: من تحقیق کردم با قیمتی که رقم تمام شده یک واحد مسکن در طرح نهضت ملی مسکن اعلام شده می‌توانم یک واحد ساخته و آماده در منظریه شهرکرد بخرم.

وی خاطرنشان کرد: واحدهایی که در طرح نهضت ملی تحویل متقاضی می‌شود، فاقد هرگونه زیرساخت از جمله راه آسفالت، مدرسه، مرکز خرید، مسجد و … هستند و متقاضی باید برای سکونت در آن هزینه‌های گزاف برای خرید کابینت، پکیج و شیرآلات پرداخت کند.

واحدهای نهضت ملی مسکن ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

خدایار باقری مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در محله ۳۴ شهرکرد، حدود ۳ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۵ درصد در حال ساخت است.

وی افزود: در محلات دیگر شهرکرد مثل محله ۴۰ نیز ۳ هزار و ۴۰۰ واحد در حال ساخت است که میانگین پیشرفت فیزیکی در این محلات بیش از ۳۵ درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در محله ۳۳ عملیات اجرایی ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در حال آغاز شدن است.

باقری عنوان کرد: واحدهای مسکونی به افرادی تخصیص داده شده است که واجد شرایط هستند و نباید در بازار آزاد خرید و فروش شوند، خرید و فروش واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به لحاظ قانونی ممنوع است، اگر فروش این واحدها از سوی متقاضی محرز شود این امتیاز از فرد سلب شده و به افراد واجد شرایط دیگر واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب طرح نهضت ملی مسکن ۷ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در چهارمحال و بختیاری به‌ویژه در شهر شهرکرد در حال اجرا است که پیش‌بینی می‌شود از ماه جاری واگذاری واحدها به متقاضیان آغاز شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن بر اساس قراردادهایی که پیش از این منعقد شده با استفاده از آورده مردمی و تسهیلات بانکی است.

باقری بیان کرد: برای آنکه پروژه‌ها با تأخیر انجام نشود مردم باید نسبت به پرداخت به موقع آورده خود تلاش کنند.

بیش از یک هزار واحد مسکونی در منظریه در حال ساخت است

فرشاد ریاحی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان کارگزار در محله ۳۴ منظریه شهرکرد یک هزار و ۲۲۴ واحد مسکونی در حال احداث دارد.

وی افزود: دو اتفاق برای پیمانکاری که کار خود را با تأخیر انجام دهد، رخ می‌دهد، اول تأخیر غیرمجاز محسوب می‌شود که کارفرما و بخش نظارت وی را جریمه می‌کنند، از طرف دیگر شاخص‌هایی که برای وی اعلام می‌شود، منفی هستند، بنابراین به ضرر پیمانکار است که کار با تأخیر انجام شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تنها دلیلی که گاهی کار به کندی انجام می‌شود، عدم تأمین به موقع منابع مالی است که در موعد مقرر در اختیار پیمانکار قرار داده نمی‌شود.

حرف متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن شنیده شود

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، اظهار کرد: برخی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خصوص تحویل واحدهای خود مشکل دارند، حرف‌های آنان باید شنیده شود و با تدبیر در خصوص مشکلات آنان تصمیم‌گیری کرد.

وی افزود: نباید گذاشت مشکلات حل نشده باقی بماند، مردمی که به دنبال تأمین مسکن خود هستند چندان مقصر نیستند، اینکه بار را بر روی دوش متقاضیان مسکن بیندازیم و انتظار داشته باشیم بار تأخیر، تورم و… را تنها این افراد به دوش بکشند، روا نیست.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باید حرف‌ها شنیده شود و راه حل درست برای حل مشکلات متقاضیان مسکن پیدا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هر زمان که بحث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن پیش می‌آید، نوک پیکان بهانه‌ها به سمت مردم و متقاضیان این واحدها هدف گرفته می‌شود که با عدم پرداخت به موقع آورده باعث کندی اجرا شده‌اند.

متقاضیانی که حتماً از سر نیاز به خانه‌دار شدن تصمیم گرفتند خود را گرفتار هزینه‌های سنگین ساخت گران‌ترین کالا در سبد نیازمندی‌های خود کنند، اکثراً مستأجر هستند، بعضاً کارگر یا کارمند با حداقل حقوق هستند و همگی زیر بار این هزینه کمر خم کرده‌اند و به قول خودشان دیگر توان ادامه ندارند.

طولانی شدن موعد تحویل واحدهای مسکونی، تورم بالا، اظهارات و بهانه‌های تکراری که عدم پرداخت به موقع آورده از سوی متقاضی منجر به تأخیر در تحویل واحدها شده است و… کارد را به استخوان برخی متقاضیان مسکن رسانده تا جایی که تصمیم گرفتند واحد خود را به دلال بفروشند چراکه با هزینه‌هایی که برای خانه‌ها دار شدن کرده‌اند می‌توانند یک واحد مسکونی در شهرک منظریه خریداری کنند.

در سال‌های پایانی دولت سیزدهم کمترین انتظار مردم این است که بتوانند سریع‌تر واحدهای خود را دریافت کنند تا حداقل یکی از دغدغه‌های آنان رفع شود.

کد خبر 6087560

دیگر خبرها

  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد تا خرداد ماه
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • تعاونی های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می سازند
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید